Over ons

Over ons

Stap voor stap maken we idee├źn waar

Kleerkast op maat, zolderinrichting of keukenrenovatie? Een samenwerking met schrijnwerkerij Ronny Vandenbosch start altijd met een verkennend kennismakingsgesprek bij u ter plaatse. We luisteren naar uw wensen en nemen de ruimte in ons op. U weet misschien precies wat u zoekt, of u kan nog wat inspiratie gebruiken. Wij brengen graag stalen mee die u meteen een stap dichter bij de realisatie brengen. Na ons bezoek stellen we een gedetailleerde offerte op en een timing. Groen licht? Dan noteren we de opmeting, de productie en de plaatsing met plezier in onze agenda.

We rollen de mouwen al op tijdens onze kennismaking. We laten niet los tot alles piekfijn bij u ge├»nstalleerd is. 

Ons familiebedrijf staat niet stil

Vandaag is de derde generatie aan zet in onze schrijnwerkerij in Tienen. Zaakvoerder Ronny Vandenbosch combineert creatieve realisaties met dagdagelijkse projectopvolging. Ondanks haar jarenlange expertise staat onze firma niet stil en is ze steeds op zoek naar duurzame vernieuwingen. Als pietje-precies vergelijkt, onderzoekt en verwerkt Ronny hoogwaardige materialen. Resultaat? Voor een eerlijke prijs geeft ons team u schrijnwerk met klasse. 

Jarenlange technische ervaring en frisse nieuwe inzichten, combineren we graag in ons binnenschrijnwerk, groot of klein.

Kasten op maat laten maken? Onze vakmannen denken met u mee!

Over ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x